Disposable Beschermkleding

Haarnetten

In de dagelijkse praktijk is het risico op besmetting via hoofd en haren zeer groot. Een hDisposableaarnet biedt hier bescherming tegen. Wij leveren wokkels (clip claps), bouffant caps en klep petten (snood caps) in diverse kleuren en maten.

 

Coveralls en Bezoekersjassen

Met het gebruik van coveralls en bezoekersjassen verkleint u het risico op besmetting. Deze bieden vooral een oplossing voor de (externe) bezoeker. Wij leveren deze met klitteband of drukknopsluiting, in diverse kleuren, maten en diktes.

 

Overschoenen-Laarsovertrekken

Om uw producten en werkruimte optimaal te beschermen tegen vuil en bacteriën van schoeisel, kunnen overschoenen en laarsovertrekken gebruikt worden. Wij leveren diverse maten, diktes en materialen met extra grip voor bijvoorbeeld een natte ondergrond.

 

Overmouwen

Als alternatief voor jassen kunt u gebruik maken van overmouwen. De mouwen zijn zeer geschikt voor snij- en inpakwerkzaamheden. Wij leveren diverse kwaliteiten afgestemd op de intensiteit en duur van het gebruik.

 

Gezichtsmaskers en Baardnetten

Gezichts- en adembescherming is noodzakelijk om producten of werkruimtes te beschermen tegen bacteriën en vuil. Wij leveren hiervoor diverse oplossingen: van plaatselijke gezichtsbedekking tot en met een volledige bedekking van gezicht, hoofd en nek.

 

Schorten

Wanneer men in de voedingsindustrie in bepaalde situaties het lichaam wil bedekken en de voedingsmiddelen en productieomgeving wil beschermen tegen vuil en bacteriën, kan men schorten gebruiken. Deze kunnen over foodkleding worden gedragen en zijn daardoor snel aan te trekken. Schorten zijn vervaardigd uit polyethyleen, een plastic kunststof dat vervaardigd is uit o.a. aardolie en gesmolten is om flexibel te maken voor diverse toepassingen. Polyethyleen is zacht, taai en waterafstotend.